Skip to content

Open dag Ter Apel

Klantspecifieke spoelen, transformatoren en assemblies

ALLE VORMEN, AFMETINGEN EN SERIEGROOTTES

De KUK Group is een van 's werelds toonaangevende producenten voor klantspecifieke spoelen, - transformatoren en - assemblages. Vanaf het productidee tot en met massaproductie - ongeacht afmetingen en vormen.


SPOELEN EN TRANSFORMATOREN VAN A TOT Z

GEWIKKELDE PRODUCTEN: KUK vervaardigt spoelen, transformatoren en sensoren van de hoogste kwaliteit met fijne draad vanaf 0,010 mm. Ruime ervaring met een grote verscheidenheid aan spoelvormen en geleidendeider materialen.
GEWIKKELDE PRODUCTEN

KUK produceert spoelen, transformatoren en elektromagnetische componenten van de hoogste kwaliteit met fijne draad vanaf 0,010 mm. Ruime ervaring met een grote verscheidenheid aan spoelvormen en geleider materialen.

Meer >

De KUK Groep is ook een deskundige leverancier voor de assemblage van componenten. Wij produceren voor u de productie van een compleet onderdeel - van inkoop tot kwaliteitscontrole.
ASSEMBLAGE

De KUK Groep is ook een deskundige leverancier voor de assemblage van componenten. Wij produceren voor u een compleet onderdeel - van inkoop tot kwaliteitscontrole.

Meer >

KUK assembleert printplaten in verschillende seriegroottes op SMD en THT productielijnen. Wij ondersteunen u ook graag bij de ontwikkeling van een op maat gemaakt testsysteem.
PCB BEWERKING

KUK assembleert printplaten in verschillende seriegroottes op SMD en THT productielijnen. Wij ondersteunen u ook graag bij de ontwikkeling van een op maat gemaakt testsysteem.

Meer >

GESPECIALISEERDE PRODUCENT VOOR DIVERSE MARKTEN

KUK Group is een gerenommeerde partner voor de automotive -, industrie- en medische & sensor markt. Zij vertrouwen op ons voor de productie van spoelen en andere klantspecifieke elektronische fabricage diensten (EMS).
AUTOMOTIVE

KUK wikkelt spoelen voor stappenmotoren en maakt complete magneetventieleenheden op volledig geautomatiseerde lijnen, inclusief het spuitgieten van spoelen en het omspuiten met standaard stekkerverbindingen.

INDUSTRIE

KUK biedt een breed scala aan producten, van spoelen in de aandrijftechniek tot elektronische componenten voor de gebouwautomatisering. Verdere elektronicadiensten zijn beschikbaar op klantspecifieke basis op alle productieniveaus.

MEDISCH & SENSOR

Microspoelen met ultrafijne draden vanaf 0,010 mm behoren tot de specialiteiten van KUK, evenals diverse verbindingstechnieken in deze afmetingen. Wij wikkelen miniatuurspoelen direct op magneetkernen of als luchtpoelen.

SUCCESSEN VAN ONZE KLANTEN

Juryverklaring Duitse innovatieprijs

«De combinatie van lineaire aandrijving en pipet in de MagPip, een innovatief pipetteerkanaal, is nieuw en maakt een ongeëvenaarde zuigerversnelling mogelijk.»

Juryverklaring Duitse innovatieprijs

ONZE KNOWHOW EN DIENSTEN

HAALBAARHEID
OPTIMALISATIE
PROTO TYPES
AUTOMATISERING
SERIE PRODUCTIE
OPSCHALEN

Partner van productidee tot massaproductie

KUK ondersteunt de klant vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de integratie van de goederen in de wereldwijde toeleveringsketen volgens individuele eisen.

Overzicht competenties
Al tijdens de prototyping levert KUK belangrijke informatie die van grote waarde blijkt te zijn bij de serieproductie.

RESEARCH AND DEVELOPMENT

Al tijdens het maken van prototypes levert KUK belangrijke informatie die van grote waarde voor de serieproductie kan zijn.

De eigen fabrieksbouw van KUK garandeert een serieproductie van hoge kwaliteit en een korte time-to-market voor de coilproductie.

AUTOMATISERING

KUK's eigen fabricage garandeert een serieproductie van hoge kwaliteit en een korte time-to-market van uw producten.

KWALITEIT

Zwitserse kwaliteitsnormen en gerenommeerde certificeringen vormen de basis voor de hoogste productkwaliteit en efficiency bij KUK.

WERELDWIJDE INKOOP

Wereldwijde productievestigingen en een gevestigd netwerk van leveranciers bieden nabijheid tot de klanten én optimale voorwaarden.

TOTAALLEVERANCIER

Van inkoop tot wikkelen van spoelen, ingieten, assemblage en verpakken. KUK verzorgt het volledige productieproces.

KUK GROUP - FEITEN & CIJFERS

BEDRIJF OPGERICHT IN ZWITSERLAND
1990

BEDRIJF OPGERICHT IN ZWITSERLAND

WERELDWIJDE PRODUCTIEVESTIGINGEN
7

WERELDWIJDE PRODUCTIEVESTIGINGEN

WERKNEMERS
1000

WERKNEMERS

VERVAARDIGD OP ZELFGEBOUWDE MACHINES
90%

VERVAARDIGD OP ZELFGEBOUWDE MACHINES

GEWIKKELDE SPOELEN/JAAR
> 200 miljoen

GEWIKKELDE SPOELEN/JAAR

GEMONTEERDE MODULES/JAAR
> 1 miljoen

GEMONTEERDE MODULES/JAAR

GEASSEMBLEERDE PCB's/JAAR
> 1 miljoen

GEASSEMBLEERDE PCB's/JAAR