Bij ons werk is altijd sprake van een gezonde spanning

Artikel uit Industriebouw #82 – met special over Tergooi Ziekenhuis te Hilversum. Interview met senior projectmanager Paul Pruss

“Bij ons werk is altijd sprake van een gezonde spanning”

Het bedrijf Wijdeven Inductive Solutions is gespecialiseerd in de productie van professionele spoelen, transformatoren en andere elektromagnetische componenten. Het bedrijf uit Oirschot doet dit voor toepassing in de sectoren Industrie, Automotive en Medical. “Wij hebben door de jaren heen al voor heel veel grote en bekende universitaire ziekenhuizen mogen werken en ook voor het nieuwe Tergooi MC vertrouwt men weer op onze expertise”, vertelt senior projectmanager Paul Pruss.

Veel knowhow op gebied van Medical
Voor het nieuwe streekziekenhuis in Hilversum leverde Wijdeven Inductive Solutions in totaal 43 verdelers en 715 transformatoren. “Onze componenten dragen in hoge mate bij aan de borging van een veilige spanning in bijvoorbeeld de operatiekamers, IC-afdeling en dialyseruimtes, dus plaatsen waar een constante veilige spanning letterlijk van levensbelang is. Je kunt dus eigenlijk wel stellen dat er bij ons werk altijd sprake is van een gezonde spanning”, zegt Paul.

Scholing voor gebruik en onderhoud
Paul maakt zelf ook deel uit van het multidisciplinair projectteam, dat zich volledig richt op Medical-projecten van ontwerp tot oplevering. “In ons team zit enorm veel kennis en ervaring in dit segment. Wij verzorgen na de oplevering bijvoorbeeld ook scholing voor gebruik en onderhoud aan de technische dienst van een ziekenhuis.” Kijk voor meer informatie op www.wijdeven.com.

01-04-2022

Zie hier een aantal pagina’s uit het artikel Tergooi Ziekenhuis te Hilversum_Wijdeven

 

Complete artikel Tergooi
Link naar Industriebouw 82

Foto uit Industriebouw  – Tergooi artikel

medische trafoverdelers KUK Wijdeven

Volgende nieuwsitem

Meer weten over onze trafoverdelers ?