Verbouwing gereed – klaar voor de toekomst

KUK Wijdeven in Ter Apel – klaar voor de toekomst

Ondanks de Corona crisis heeft KUK Wijdeven in het afgelopen jaar geïnvesteerd in het ‘state of the art’ maken van zowel de productieruimte als het kantoorgedeelte van onze productievestiging in Ter Apel.

Met name het verduurzamen (isoleren en energie reductie), moderniseren van de kantoren en het creëren van een schone ruimte voor ‘high tech productie’ waar waren belangrijke thema’s in de uitvoering. Maar ook : een ruimte waar iedereen met veel plezier kan werken. Het resultaat mag zeker gezien worden.

Productiehal en nieuwe schone ruimte

In de productie is enorm veel werk verricht, van het plaatsen van een nieuwe schone ruimte van 100 m2, coaten van alle vloeren, aanbrengen van isolatie, het plaatsen van nieuwe systeem-plafonds en LED verlichting tot en met het vervangen van werktafels en de implementatie van de LEAN werkwijze. Op dit moment is de verbouwing van een 2e deel van de productie (o.a. de afdelingen impregneren, ingieten en onderhoud) nog gaande.

Kantoorgedeelte

Ook hier een hele nieuwe look & feel: dankzij het isoleren van de muren en vloeren, het plaatsen van nieuwe systeem-plafonds en LED verlichting, geconditioneerde kantoren, nieuw stuc- en schilderwerk, vervanging van sanitair, keuken en kantine.

Met name de schitterende wall visuals zijn echte blikvangers in het pand .

 

 

Onze dank

Onze dank gaat o.a. uit naar de hoofdaannemer B.J.T. Bouw en styliste Jolanda de Vries van Woon-en stijl interieurontwerp die beiden alles perfect hebben begeleid en tot in detail verzorgd hebben.

Uitnodiging

Graag willen we al onze relaties uitnodigen voor een rondleiding en kop koffie, momenteel zijn de mogelijkheden in verband met Corona maatregelen nog beperkt. Maar dat neemt niet weg dat u weer van harte welkom bent!

Heeft u een project waarbij ‘custom made’ spoelen en transformatoren benodigd zijn? Wij hebben in Ter Apel de perfecte faciliteiten en productiemiddelen om die voor u te kunnen vervaardigen, dus wij kijken uit naar uw aanvraag en maken graag samen met u een afspraak op deze locatie.

Volgende nieuwsitem