Lid van

Wijdeven is lid van verschillende platformen en organisaties.
Kennis delen/ ontmoeten / opleidingen volgen / belangen behartigen etc.
Onlangs zijn we lid geworden van de Duits-Nederlandse handelskamer (DNHK)

Image

Brainport Industries

De leidende 1e, 2e en 3e lijns High Tech toeleveranciers in Nederland vormen tezamen het unieke High Tech ecosysteem Brainport Industries. Doel is de toeleveranciers in deze High Tech ketens ‘te verbinden’, gezamenlijk de professionaliteit van de keten verder te verhogen en de concurrentiekracht te vergroten.

Brainport Industries biedt hen vruchtbare grond en een structuur voor deze samenwerking in projecten op het gebied van technologie, markt en mens.  Het is een omgeving waarin een constante stroom van kenniswerkers en vakmensen Nederlandse toeleveranciers in staat stelt hun omzet te verhogen en zich door te ontwikkelen tot marktleiders. Website

Image

Mikrocentrum & High Tech Platform

Als onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie ondersteunt Mikrocentrum ruim 50 jaar de technische maakindustrie met Opleiden, Ontmoeten en Ondernemen. Ze bieden ± 170 (technische) cursussen en organiseren jaarlijks 6 vakbeurzen, 5 business events en 15 themabijeenkomsten. Naast deze activiteiten bieden ze bedrijven een lidmaatschap van het High Tech Platform, dat nu bestaat uit ± 600 leden. In alle activiteiten is het doel om kennis te vergroten, netwerken uit te breiden, bedrijfsprocessen te verbeteren en de concurrentiepositie van bedrijven te versterken. Dit doen ze door nauw samen te werken met een groot netwerk van industriële organisaties, (semi) overheden, kennis- en onderwijsinstellingen. Website.

logo DNHK

Duits-Nederlandse handelskamer

De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) houdt zich bezig met het leggen van zakelijke contacten en marktbetreding in Duitsland. Samen met haar klantrelaties vindt zij een passende strategie voor positionering op maat.

De DNHK bemiddelt in handelscontacten en personeel in Duitsland, stelt arbeidscontracten op, adviseert over bedrijfsoprichtingen en ondersteunt haar klanten bij de loonboekhouding en fiscale vertegenwoordiging. Ook kunnen bedrijven aankloppen als ze al in het buurland actief zijn. Website.

Image

Dutch High Tech Systems

Dutch High Tech Systems (DutchHTS) is het online crossmediale technologie platform dat zich richt op kennisdeling en informatie over de Nederlandse High Tech industrie. Het platform bestaat uit de website DutchHTS.nl, en de High Tech Systems groep op diverse social media platforms.

Verder wordt op wekelijkse basis het DutchHTS nieuwsoverzicht en het High Tech vacature overzicht uitgegeven.
Website.

Image

Stichting advies metaal

De Stichting Adviescentrum Metaal is het loket voor kennis, advies en onderzoek in de metaalsector. Ze werken voor bedrijven, brancheorganisaties en overheden en geven advies in meerdere expertises; van arbo en veiligheid tot duurzaamheid, en van energie tot milieu. Website.

 

Image

Koninklijke metaalunie

Koninklijke Metaalunie is de grootste Nederlandse ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal.

De medewerkers van Metaalunie behartigen gezamenlijk de belangen van het mkb in de metaal én aanverwante sectoren. Leden krijgen niet met ieder van hen te maken. Toch werken bijna alle medewerkers direct voor de ondernemer. Metaalunie is een slagvaardige organisatie die effectief en efficiënt werkt. Iedere stem telt. Er zijn 300 regionale en landelijke bestuurszetels, waardoor ondernemers volop zeggenschap hebben. Dat maakt Koninklijke Metaalunie tot een organisatie van en vóór echte ondernemers. Website.

 

Wat produceren wij ?

Naar de productenpagina